Nederlands seksbedrijf verovert China

EasyToys.nl, the largest erotic online shop in Holland, has launched its’ Chinese site – http://www.easytoys.cn/ on 22 September, 2016.

by Azoya

Foto: Pixabay publiek domein

(29th Sep, 2016 Nieuws.nl)

EasyToys Nederland is het eerste erotiekbedrijf in Europa dat seksspeeltjes levert aan China. De Nederlandse cross-border organisatie lanceert vandaag de webshop www.EasyToys.cn, waarmee de Chinese consument online seksspeeltjes kan bestellen en discreet thuis kan laten bezorgen.

EasyToys.nl is de grootste erotiek webshop van Nederland en heeft reeds succes in het buitenland met webshops als Easytoys.be in België. De webshop is een Chinese vertaling van EasyToys.nl en biedt een gelijkwaardig assortiment van populaire merken met artikelen van hoogwaardige kwaliteit, bijzondere designs en opvallende kleuren.

EasyToys speelt hiermee in op de Chinese trend, waarbij er grote vraag is naar bekende merken vanuit Europa. De webshop biedt keuze uit een uitgebreid assortiment van ruim 12.000 seksspeeltjes, lingerie en aanverwante artikelen.

Om EasyToys.cn goed te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de Chinese consument is EasyToys Nederland een samenwerking aangegaan met Azoya. De Chinese cross-border specialist biedt lokale e-commerce oplossingen voor internationale retailers. Azoya werkt samen met EasyToys op het gebied van website ontwikkeling, logistieke oplossingen, klantenservice en marketing strategie.