Nederlandse erotiek gigant lanceert als eerste een webshop in China

Nederlandse erotiek gigant lanceert als eerste een webshop in China

by Azoya

(29th Sep,2016 Nieuwsbank

EasyToys Nederland is het eerste erotiekbedrijf in Europa dat seksspeeltjes levert aan China. De Nederlandse cross-border organisatie lanceert vandaag de webshop www.EasyToys.cn, waarmee de Chinese consument online seksspeeltjes kan bestellen en discreet thuis kan laten bezorgen. EasyToys is de grootste erotiek webshop van Nederland en heeft reeds succes in het buitenland met webshops in België en Duitsland. De webshop is een Chinese vertaling van EasyToys.nl en biedt een gelijkwaardig assortiment van populaire merken met artikelen van hoogwaardige kwaliteit, bijzondere designs en opvallende kleuren.

EasyToys speelt hiermee in op de Chinese trend, waarbij er grote vraag is naar bekende merken vanuit Europa. De webshop biedt keuze uit een uitgebreid assortiment van ruim 12.000 seksspeeltjes, lingerie en aanverwante artikelen.

Om EasyToys.cn goed te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de Chinese consument is EasyToys Nederland een samenwerking aangegaan met Azoya. De Chinese cross-border specialist biedt lokale e-commerce oplossingen voor internationale retailers. Azoya werkt samen met EasyToys op het gebied van website ontwikkeling, logistieke oplossingen, klantenservice en marketing strategie.

EasyToys Nederland is onderdeel van de EDC Retail-Group uit Veendam, dat bekend staat om de vele succesvolle webshops met een uitgebreid assortiment van erotische artikelen. De webshops worden beheerd door een team van 70 medewerkers vanuit een vernieuwd logistiek centrum dat onlangs is geopend in Veendam met een magazijn van 8000m3 en ruimte biedt aan 35.000 artikelen.

Nederlandse erotiek gigant lanceert als eerste een webshop in china>